Hvem er vi

Velkommen indenfor hos Pusleriet!

Pusleriet er en familieejet webshop, med plads til netop dig, dine behov og ønsker. Vi drømmer om, at skabe et trygt, bæredygtigt og kemifrit univers til de yngste i familien, hvor videodemonstrationer, uddybende beskrivelser og personlig kundeservice er i fokus.

Bag Pusleriet vil du møde vores skønne familie på fire. Ahmed er den officielle ejer af Pusleriet. Han står for den daglige drift af webshoppen, og sørger for at opdatere shoppen med nye produkter samt billeder og beskrivelser heraf. Manar står for al kommunikation, og holder styr på regnskabet.   

Vi har to børn fra 2019 og 2020, som har brugt moderne genanvendelige stofbleer fra fødsel til blefri. Vores stofble-rejse med vores børn har givet os et omfangsrigt kendskab til og erfaring med alle stofblesystemer (bletyper) og et hav af forskellige brands. 

Vi er passionerede stofble-brugere, som vægter bæredygtige og kemifrie løsninger højt i vores hverdag. Vi vil hjertens gerne guide og støtte dig i dine valg for en grønnere og mere bæredygtig livsstil.

Under hele dit besøg her på webshoppen, står vi klar til at vejlede og servicere dig med alle de spørgsmål du end måtte have – store som små. Du er altid velkommen til at kontakte os, enten på mail, telefon eller SMS. Vi forsøger at svare dig hurtigst muligt.