Handelsbetingelser

Kort og godt!

 • Altid hurtig og god kundeservice – kontakt os på info@pusleriet.dk eller 31666858
 • Fri fragt over 499 DKK
 • Altid 30 dages returret
 • Mulighed for betaling med børnepenge

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en bekræftelse pr. e-mail. Modtager du ikke en ordrebekræftelse, kontakt os venligst på info@pusleriet.dk (husk at tjekke dit spamfilter først).

Du vil modtage en ny e-mail når dine varer er afsendt fra vores lager, hvor du også modtager et track&trace nr.

Har du forespørgsler på varer, der er udsolgt eller slet ikke føres i shoppen, hører vi også gerne fra dig.

Personoplysninger

For at handle ved Pusleriet har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Pusleriet og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at dette altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Ejeren af Pusleriet har alene adgang til de oplysninger, der registreres om dig - dog kan du til enhver tid få indsigt i hvilke oplysninger vi ligger inde med.

Vi videresælger ikke personlige oplysninger, og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. De er kun registreret i vores kundekartotek.

Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Pusleriet via e-mail: info@pusleriet.dk

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Priser

Alle priser er inklusiv 25% moms og andre afgifter. Alle priser er dagspriser. Alle priser fremgår i Danske Kroner (DKK).

Prisen på bestillingstidspunktet er den gældende pris.

Pusleriet tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Betaling

Pusleriet tilbyder flere forskellige betalingsmuligheder.

Den mest sikre - og den betalingsform, vi anbefaler alle kunder - er at betale med et betalingskort. Vi modtager følgende betalingstyper:

 • VISA
 • VISA/Dankort
 • Mastercard
 • Maestro
 • Mobilepay
 • ViaBill
 • Anyday
 • ApplePay
 • GooglePay

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Der betales via sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er korrekte.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi aldrig forhøje det godkendte beløb.

Abonnementer

 • Kunden vælger selv hvilke varer denne vil abonnere på, af de varer hvor vi tilbyder det
 • Abonnementer tilbydes ikke på alle varer
 • Kunden vælger selv hvor ofte (uger eller måneder) denne vil have tilsendt abonnementsvarer
 • Der er intet gebyr
 • Abonnementet løber indtil det annulleres af kunden
 • Der er ingen bindingsperiode
 • Abonnementer kan til enhver tid annulleres
 • Ordredatoen på dit abonnement er den dato ordren afsendes, ikke datoen for levering
 • Enkelte forsendelser kan annulleres eller ændres indtil dagen før datoen for forsendelse af abonnementsordren
 • Du kan administrere alle dele af dit/dine abonnement(er) ved at oprette en kundekonto eller logge ind i din eksisterende konto på pusleriet.dk
 • Du kan kun benytte Dankort, Visa kort eller Mastercard til oprettelse af abonnement
 • Hvis dit betalingskort udløber eller ikke kan bruges længere, skal du logge ind på din konto og ændre betalingskort. Hvis betaling ikke kan trækkes på dagen for afsendelse af en abonnementsordre, vil abonnementsordren ikke blive afsendt.
 • Vi sender med den billigst mulige levering til den nærmeste pakkeshop. 

Betaling med ViaBill

Hos Pusleriet er det også muligt at betale via ViaBill. Du betaler samme pris for varen, blot i mindre bidder.

Betaling med Anyday

Hos Pusleriet er det også muligt at betale via Anyday. Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Betaling med børnepenge

Pusleriet tilbyder ligeledes betaling med børnepenge. På den måde kan du straks handle og få varerne leveret, men først betale når børnepengene kommer.

Ønsker du at betale med næstkommende børnepenge, vælger du blot "børnepenge" som betalingsmetode, når du gennemfører din ordre.

Servicen koster 39 DKK i håndtering og gælder kun betaling med VISA/Dankort og Mobilepay - ViaBill og Anyday kan ikke bruges her.


Levering

Pusleriet leverer på alle hverdage. Leveringstiden er 1-3 arbejdsdage fra ordren er bekræftet, hvis ikke andet er oplyst på ordrebekræftelsen.


Fragttakster for levering i Danmark
 • Fragt uden omdeling: 39 DKK med PostNord UDEN omdeling, leveres til en pakkeshop nær dig. Gratis fragt for ordre over 499 DKK (gælder kun i danmark)
 • Fragt med omdeling: 49 DKK med PostNord, leveret til døren.

 • Fragttakster for levering til udlandet

  Kontakt venligst Pusleriet for nærmere oplysninger om leveringsomkostninger og leveringsbetingelser udenfor Danmark.

  Der tages forbehold for udskudt leveringstid samt udsolgte varer hos vores leverandører.

  Alle varer afsendes først, når betalingen er registreret.

  Særlige vilkår gælder iht. levering på ikke-brofaste øer.

  Reklamationsret

  Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

  Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Disse muligheder afhænger af den konkrete situation.

  Dette betinges selvfølgelig af, at reklamationen er berettiget og ikke opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadevoldende adfærd.

  Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert behandling af produktet, herunder f.eks. forkert vask af stofbleerne.

  Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen har ytret sig. Pusleriet vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

  Ved returnering rettes henvendelse til, og reklamationer sendes til:

  Pusleriet
  Ærtelandsvej 13
  3400 Hillerød

  Vi gør opmærksom på, at der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller lignende.

  Det betyder, at du altid skal sende med omdeling og ikke til en pakkeshop.

  Viser det sig derimod, at reklamationen ikke er berettiget, må du selv betale omkostningen.

  Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


  Oplysning om klagemuligheder

  Har du en reklamation eller en klage over en vare, du har købt hos Pusleriet, skal du altid bare tage kontakt til os. Vi stræber efter at løse sagen mellem os og kunden.

  Med de nye regler fra 2016 omkring online handel, har Pusleriet dog pligt til at oplyse dig om følgende:


  En klage over en vare købt hos Pusleriet kan indgives til:

  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
  Carl Jacobsens Vej 35
  2500 Valby

  Du kan klage til Center for Klageløsning via forbrug.dk.

  EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.

  Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: ec.europa.eu/odr.

  Ved indgivelse af en klage skal du angive Pusleriet’s mailadresse; info@pusleriet.dk

  Fortrydelsesret og returnering

  Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på Pusleriet.dk, såfremt de er i væsentlig samme stand som ved modtagelsen, dvs. ikke vasket eller lignende.

  Returnerer du en intakt og ubrugt vare, kan du vælge at få byttet til noget andet eller pengene retur.

  Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

  Du har ret til at få det fulde beløb og evt. gebyrer retur, dog skal du selv afholde returomkostningerne. Vær opmærksom på, at vi ikke modtager uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

  KONTAKT VENLIGST PUSLERIET FØR DU RETURNERER VARER.

  OBS! Du bedes pakke varerne forsvarligt ind når du returnerer og du må IKKE sætte returlabel direkte på originalemballagen.

  Vær også opmærksom på, at det er dig som kunde der hæfter for den vare/varer du vil sende retur, og for eventuelle skader og bortkomst under fragten. Derfor anbefaler vi dig, at returnere som en pakke, da den kan spores indtil modtagelse.

  Vælger du at returnere en pakke ved IKKE at afhente den eller nægte modtagelse, vil de omkostninger der er ved returneringen (49 DKK) ligge på dig som køber - på samme måde som det ville gøre hvis du returnerede på anden vis.

  Varens stand, når du sender den retur

  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

  Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

  For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

  Guide til returnering
  1. Download retursedlen og udfyld den som beskevet derpå.
  2. Indlevér pakken til dit indleveringssted - du kan købe et PostNord returlabel for 35 DKK hos Pusleriet.
  3. Pakken sendes til:
   Pusleriet
   Ærtelandsvej 13
   3400 Hillerød
  4. Når vi har modtaget pakken, vil pengene blive returneret til din konto i løbet af 3-5 hverdage.

  Cookies

  På Pusleriet anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt og behageligt som muligt for dig. Hertil anvendes også Google AdWords, herunder re-marketing, for at gøre annoncerne mere relevante for dig.

  Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.

  Logstatistik

  Vi bruger en logstatistik hos Pusleriet hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Pusleriet og gøre dit besøg så udbytterigt som muligt. Statistikken indsamles ved hjælp af Google Analytics.