Velkommen indenfor hos Pusleriet!

Pusleriet er en personlig familieejet webshop, men plads til netop dig, dine behov og ønsker. Vi drømmer om, at skabe et trygt, bæredygtigt og kemifrit univers til de yngste i familien, hvor videodemonstrationer, uddybende beskrivelser og personlig kundeservice er i fokus.

Bag Pusleriet vil du møde vores skønne familie på tre. Jeg, Sarah, står for alt det administrative samt den daglige drift af webshoppen. Det er mig du primært vil møde i telefonen, e-mail samt SMS – det er også mig der laver alle videodemonstrationerne. Faren og min dejlige mand, er programmør og udvikleren af hjemmesiden. Han tager alle produktbillederne og holder styr på regnskabet. Sammen har vi en skøn, lille dreng fra 2017, som selvfølgelig har brugt stofbleer fra første dag!

Vi er passionerede stofble-brugere og vægter bæredygtige og kemifrie løsninger meget højt i vores hverdag.

Under hele dit besøg her på webshoppen står jeg klar til at vejlede og servicere dig med alle de spørgsmål du end måtte have – store som små. Du er altid velkommen til at kontakte mig, enten på mail, telefon eller SMS. Jeg vil svare dig hurtigst muligt.

Vores side bruger cookies. Ved at browse accepterer du vores cookiepolitik